N

Goeie service

N

Deskundigheid

N

Hoge kwaliteit

Aanbod Eucalyptus bomen

Eucalyptusbomen zijn er in vele soorten en maten en van oorsprong kun je de boom vinden in Australië, Nieuw Zeeland en Tasmanië. Het gehele geslacht omvat zo’n 800 soorten maar slechts een klein deel hiervan is geschikt voor het klimaat in Europa. Bovendien zijn in het zuiden weer heel andere mogelijkheden dan in het noorden. In ons aanbod vind u een selectie bomen die na onderzoek geschikt zijn voor zowel de koudere als de warmere gebieden.

U kunt hier niet bestellen, we hebben geen webshop maar mocht u naar aanleiding van het bekijken van dit aanbod interesse hebben om een boom aan te schaffen dan kunt u contact opnemen. Dat kan door middel van een mail te sturen naar info@eucalyptuskwekerijkoala.nl ook kunt u bellen of een whatsApp bericht sturen naar +31(0)641156392

In overleg kijken we dan welke soort geschikt is voor u en of deze in de gewenste maat leverbaar is op dat moment. Op deze manier kunt u altijd een goede keuze maken en komt u niet voor onverwachte teleurstellingen of verrassingen te staan.

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

×